• Snelle levering
  • Lage prijzen
  • Geen minimale orderwaarde
  • Uitstekende service
  • 350.000 unieke artikelen

Bedrijfsfietsen, speciaal voor gebruik binnen het bedrijf, de verhuur of als bezorgfiets

Bedrijfsfietsen met bijbehorende accessoires

Bij TWM bieden we verschillende modellen fietsen aan die ideaal te gebruiken zijn als bedrijf. Als zakelijk leverancier kunnen we door ons leveranciersnetwerk grote aantallen snel leveren. De werkplaats in ons magazijn kan de fietsen monteren (indien gewenst), waardoor bedrijven bij TWM voordelig fietsen inkopen en direct kunnen gebruiken. Fietsen leveren op verschillende locaties of een pick-up plannen is geen enkel probleem na overleg met onze klantenservice. Aangezien ook alle benodigde accessoires en onderhoudsproducten uit voorraad geleverd kunnen worden, vind je alles voor de bedrijfsfiets onder één dak, namelijk bij TWM.


Om zakelijk in te kopen bij TWM is een account nodig. Nog geen account? Maak dan snel een account aan!

Maak hier een account aan


 

Zakelijke fietsen bij TWM

Bezorgfietsen
Het gemak van een voorrekje en bagagedrager is altijd handig, maar nagenoeg noodzakelijk bij bezorgfietsen waarbij bijvoorbeeld maaltijden vervoerd moeten worden. De uitgelezen fiets hiervoor is de AMIGO E-pulse. Eén van de voordelige elektrische transportfietsen met voordrager. Later in dit artikel vind je de nodige accessoires voor een bezorgfiets, voor de ideale combi.

Bedrijfsfietsen
Monteurs, schoonmaakdiensten, (uitwisselings)studenten, uitzendkrachten en andere typen (personeels)leden moeten zich op een aangename en snelle manier kunnen verplaatsen om tijd te besparen. Bedrijfsfietsen zijn het ideale vervoersmiddel voor snelle verplaatsing op bijvoorbeeld een groot recreatiepark of tussen verschillende vestigingen.

Huurfietsen
De huurfiets is een extra service die campings en recreatieparken aan kunnen bieden aan bezoekers. De ruime keuze in ons assortiment geeft horecagelegenheden de mogelijkheid om elk model fiets, van kinderfietsen tot stadsfietsen voor volwassenen, voordelig en in grote aantallen in te kopen.

Grote aantallen en onderhoud
Als zakelijk leverancier kunnen we Popal fietsen bestellen en snel leveren. Onze AMIGO fietsen (en ook de onderdelen!) kunnen we zelfs direct uit voorraad leveren, deze zijn namelijk in bulk opgeslagen in ons magazijn. Belangrijk bij grote aantallen fietsen is de combinatie prijs en mate van onderhoud. Voornamelijk het onderhoud kan enorm veel tijd besparen.

Hierom adviseren wij:

  • een dichte kettingkast die makkelijk los te halen is;
  • een dik en stevig frame;
  • een terugtraprem en/ of knijpremmen (V-brake);
  • een naafversnelling met drie of maximaal zeven versnellingen.

 

Ons aanbod fietsen

Het assortiment fietsen op onze webshop is zeer divers met transportfietsen, elektrische fietsen en solide stadsfietsen en omafietsen. Bekijk vooral onze elektrische bakfietsen eens wanneer grotere spullen van A naar B vervoerd moeten worden. Onderstaand onze tips voor bedrijfsfietsen, huurfietsen en bezorgfietsen.

 

Accessoires en onderdelen

Bij TWM zijn nagenoeg alle fietsaccessoires en -onderdelen beschikbaar, welke zeer bruikbaar zijn voor bedrijfs-, huur- en bezorgfietsen. Must-haves voor deze typen fietsen zijn onder andere bagagerekjes, snelbindersspinbinders en sloten.

 

Accessoires voor bezorgfietsen

De bezorgtassen en koelboxen van Igloo zijn speciaal ontworpen voor de bezorging van maaltijden en verkrijgbaar in verschillende liters. Met deze tassen en boxen kan alles gemakkelijk worden meegenomen op de fiets en blijft de maaltijd warm of koud. Ook hebben we bijvoorbeeld stuuraccessoires, zoals telefoonhouders en fietsspiegels om het bezorgen net wat makkelijker te maken.


Accessoires voor huurfietsen

Met één van onze dubbele fietstassen of een fietskrat kunnen de klanten gemakkelijk boodschappen meenemen. Voor een fietstocht in onbekend gebied is een telefoonhouder of kaarthouder ook ideaal. Met een lang spiraalslot kunnen meerdere fietsen eenvoudig en snel tegen diefstal beveiligd worden.

 

Onderhoud

Naast verschillende accessoires biedt TWM ook artikelen voor het onderhoud van de fiets aan. Goed en regelmatig onderhoud is de basis om zo lang mogelijk gebruik te kunnen maken van fietsen en hoge kosten te voorkomen. Zo bevat het assortiment onder andere lak in spuitbussen, ketting onderhoud, beschermingsmiddelen en reinigingsmiddelen.

 

Gereedschap

Om fietsen te repareren of te verstellen biedt TWM ook het nodige gereedschap aan. Hierbij kun je denken aan inbussleutels, bandenplakkers en gehele gereedschapskoffers.

 

Vragen over de mogelijkheden? Onze klantenservice helpt je graag verder!


Om zakelijk in te kopen bij TWM is een account nodig. Nog geen account? Maak dan snel een account aan!

Maak hier een account aan

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm