• Snelle levering
  • Lage prijzen
  • Geen minimale orderwaarde
  • Uitstekende service
  • 300.000 unieke artikelen
Bekijk hele assortiment
Geschreven door Tijmen

Profiteer nu van onze diepe voorraad

De zomer is in aantocht. De vraag naar buitenspeelgoed, fietsen, ventilatoren, tuinmeubels en barbecues is daarom enorm hoog. Momenteel hebben we nog een ruime voorraad in onze magazijnen. Door de toenemende vraag en het goede weer nemen deze echter in rap tempo af. Profiteer daarom nu nog van onze ruime voorraad!

Heb je nog geen account bij TWM? Maak dan snel een account aan om je eerste zakelijke bestelling te plaatsen.

 

Maak hier een account aan

 

Buitenspeelgoed

Goed weer betekent buiten spelen. Op dit moment zijn zandbakken en trampolines niet aan te slepen! Onze AMIGO trampolines en zandbakken zijn in grote getallen direct beschikbaar. Door een volle pallet te bestellen houd je de verzendkosten laag per stuk.

AMIGO trampolines

AMIGO is ons eigen merk waardoor we de hele keten in eigen beheer hebben, van productie tot levering. Hierdoor kunnen we de optimale prijs-kwaliteitverhouding aanbieden. In onderstaande tabel worden de verschillende groottes, kleuren en de hoeveelheid per pallet weergegeven. Contacteer voor de verzendvoordelen in de AMIGO weekdeal onze klantenservice. Ook pick-up is mogelijk in overleg.

 

Contacteer klantenservice

 

Tabel AMIGO trampolines

CM Doorsnee Beschikbare kleuren Aantal per pallet
139 cm Roze, rood, blauw, lichtgroen 24
244 cm Rood, lichtgroen, donkergroen, blauw, zwart, grijs 9
305 cm Rood, lichtgroen, donkergroen, blauw, zwart, grijs 7
366 cm Blauw 7
427 cm Blauw 4

 

De beschikbare modellen

 

E-bikes

AMIGO

Naast mountainbikes is er een enorme vraag naar elektrische fietsen. Een deel van de elektrische fietsen van ons eigen merk AMIGO zijn daarom nu al te reserveren. Andere modellen zijn nu al direct beschikbaar! Contacteer onze klantenservice voor de verzendvoordelen in de AMIGO weekdeal.

 

Contacteer klantenservice

 

Vogue

Een ander populair merk in ons assortiment zijn de elektrische fietsen van Vogue. Met name de modellen Basic, Elite en Mestengo zijn echte bestsellers.

 

 

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm