• Snelle levering
  • Lage prijzen
  • Geen minimale orderwaarde
  • Uitstekende service
  • Klanten beoordelen ons met
    4.43
    /
    5.00

Afmontage fiets

Als je een fiets bij ons bestelt krijg je in de winkelwagen de vraag of je jouw fiets ‘afgemonteerd’ of ‘niet afgemonteerd’ wilt ontvangen.

Kies je voor afmontage, dan wordt de fiets bijna rijklaar bezorgd. Je hoeft dan zelf alleen de pedalen en een eventuele voordrager of zijwielen nog te monteren, het stuur recht te zetten en het zadel op de juiste hoogte te plaatsen.

Kies je niet voor afmontage, dan is de fiets voor 85% gemonteerd. Je dient enkel nog onderstaande stappen te doorlopen van het afmonteren. Een kinderfiets is minder complex dan een volwassen fiets. Na het doorlopen van de stappen is jouw fiets daarna klaar om de weg op te gaan!

Werkzaamheden Zonder afmontage Afmontage door Foris vakexpert
85% gemonteerd
Wielen centreren
Bouten en moeren nalopen
Draaiende delen smeren
Ketting spannen
Versnellingen & remmen afstellen
Wielen naspaken


Elektrische fietsen, bakfietsen en driewielers voor volwassenen worden altijd gratis afgemonteerd geleverd. In verband met de complexiteit van deze werkzaamheden zorgen onze vakexperts voor het rijklaar maken. Bij elektrische fietsen programmeren we ook de bediening. In verband met de veiligheid laden we de accu niet volledig op.

Heb je daarnaast onze montagehandleiding al gezien? Die kan je ook helpen bij het afstellen en monteren van jouw fiets.

Afmontagekosten

Kinderfiets (t/m 24 inch) Volwassen fiets & Vouwfiets
29,95 36,95
Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm