• Snelle levering
  • Lage prijzen
  • Geen minimale orderwaarde
  • Uitstekende service
  • Klanten beoordelen ons met
    4.42
    /
    5.00

Wat is dropshipping?

Met dropshipping word je als webshop volledig ontzorgd op het gebied van voorraad, logistiek en verzending. Als dropshipping leverancier regelt TWM al deze processen, zodat jij je volledig kunt focussen op je marketing, sales en klantenservice.

Voorraad

Wij beheren en investeren in de voorraad. Alle artikelen liggen in de magazijnen van TWM. Onze voorraad wordt jouw voorraad.

   

Logistiek

Wij verwerken alle producten, van ontvangst tot verpakken. Voor jou geen zorgen over het pick- en pakproces.

   

Verzending

Door schaalvoordelen kunnen we pakketten goedkoop verzenden naar de consument. De pakketten worden neutraal verpakt, bevatten een gepersonaliseerde pakbon en een verzendlabel met jouw bedrijfsgegevens.

Meer tijd voor je verkoopkanaal en klanten

Als dropshipper verkoop je producten via een webshop, sociale media of als verkooppartner op een platform aan de consument, zonder artikelen zelf op voorraad te leggen en zonder de pakketten zelf te verzenden. Nadat de consument een bestelling heeft geplaatst op één van jouw verkoopkanalen, zet je deze bestelling door naar TWM. De bestelling kan geplaatst worden op onze webshop of via een API koppeling. TWM verstuurt als dropshipping leverancier de bestelling naar jouw klant zonder dat je hier iets voor hoeft te doen.

Voorraden houden en beheren, pick- en pakprocessen en verzending zijn tijdrovende en kostbare aangelegenheden. Met de keuze voor dropshipping heb je dus minder werkzaamheden dan normaal, waardoor er meer tijd geïnvesteerd kan worden door jou in de verkoopkanalen en in contact met klanten.

 

 Lees verder  

 

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm