• Snelle levering
 • Lage prijzen
 • Geen minimale orderwaarde
 • Uitstekende service
 • Klanten beoordelen ons met
  4.43
  /
  5.00

Garantie

Je hebt recht op garantie wanneer een artikel binnen de garantietermijn schade of een defect vertoont. Wanneer je recht hebt op garantie, zal TWM (onderdeel van de THOM SALES B.V.) als leverancier het artikel (gedeeltelijk) vergoeden, vervangen of repareren. Slijtage, verkeerd of intensief gebruik en gebruikersschade vallen niet onder garantie. Voor uitgebreide garantievoorwaarden verwijzen we je door naar onze algemene voorwaarden.

Garantietermijn

Elk product heeft een bepaalde garantietermijn. Deze termijn hangt af van de functie van het product, de verwachte levensduur en de kwaliteit. Wij hanteren voor producten altijd de garantietermijn van de leverancier.

Op fietsen gelden onderstaande garantietermijnen:

 • Vijf jaar garantie op frame en vaste voorvork.

 • Vijf jaar garantie op het lakwerk door roesten van binnenuit.

 • Twee jaar garantie op draaiende en elektrische onderdelen, behalve op slijtageonderdelen zoals banden, remblokken en ketting.

De garantievoorwaarden kunnen per leverancier afwijken. Neem contact op met onze klantenservice voor de exacte voorwaarden per leverancier.

Garantieaanvraag

Als TWM-klant dien je te beoordelen of de oorzaak van het defect/de schade onder garantie valt. Vervolgens dien je de garantieaanvraag naar ons door te sturen via de mail (klantenservice@twm-bv.com). Verstuur bij een garantieaanvraag altijd het factuurnummer, een duidelijke klachtomschrijving, de wijze waarop de schade ontstaan is en beeldmateriaal (indien nodig een video) van het artikel of onderdeel waarop de klacht duidelijk te zien is. Wanneer er inderdaad sprake is van garantie, zullen wij dit oplossen middels een vergoeding, vervanging of reparatie. Deze vergoeding of vervanging is afhankelijk van de schade en het onderdeel wat beschadigd is.

Als dropshipper dien je een garantieaanvraag op een bestelling in te dienen via een ticket in de portal. Meer informatie hierover vind je in de portal.

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm