Bekijk hele assortiment

Levertijd

Levertijd binnen Nederland

Zakelijke bestellingen geplaatst op werkdagen voor 16.00 uur worden dezelfde werkdag verzonden. Bestellingen geplaatst op vrijdag na 16.00 uur en in het weekend worden op maandag verzonden en op dinsdag geleverd. Levering geschiedt altijd tussen 08:00 en 18:00. Levertijd kan afwijken afhankelijk van de afmeting van het pakket. In de winkelwagen staat aangegeven op welke dag jouw bestelling wordt geleverd. In verband met drukte in de werkplaats kan het voorkomen dat door ons gemonteerde fietsen een werkdag later geleverd worden.

Levertijd dropshipping Nederland

Bovenstaande geldt niet voor dropshipping orders. Deze worden namelijk met het patriculieren netwerk van DHL geleverd, omdat deze bestellingen aan consumenten in Nederland geleverd worden. Zogenoemde ECOM pakketten worden van maandag tot en met zaterdag aangeboden in zowel de ochtend, middag als avond. Exacte levertijd wordt altijd aangegeven in de tracking van het pakket. Wanneer de consument niet thuis is, wordt het pakket de volgende dag opnieuw aangeboden of op een parcel shop geleverd.

Levertijd in België

Brievenbuspost en kleine pakketten naar België worden in samenwerking met DHL door bpost geleverd. Pakketten groter dan 120 x 60 x 50 cm worden door DHL geleverd. Op werkdagen voor 16.00 uur besteld? Binnen 2 werkdagen geleverd.

Levertijd Duitsland

Voor levering in Duitland gelden vergelijkbare voorwaarden als bovenstaande. Pakketten tot 120 x 60 x 50 cm worden op adres geleverd en indien locatie gesloten is of de ontvanger niet thuis is, wordt het pakket na 2 bezorgpogingen op het dichtsbijzijnde (Trans-o-flex) postkantoor geleverd. Pakketten die groter zijn als bovengenoemde afmeting, worden op een terminal geleverd en niet op een postkantoor. De levertijd voor Duitsland is doorgaans 2 tot 3 werkdagen.

Wanneer uw pakket door Trans-o-flex is behandeld, wordt het doorgaans op een locatie van Trans-o-flex geleverd. U kunt via deze link de juiste locatie vinden en contact opnemen met de betreffende Trans-o-flex locatie voor de juiste vervolgstappen.

Levertijd overige landen

Voor de levertijden naar overige landen klik hier.

Land

Levertijd in werkdagen

Nederland

1

België

1

Bulgarije

4-7

Denemarken

2-4

Duitsland

1-3

Estland

4-7

Finland

3-5

Frankrijk

2-4

Griekenland

4-8

Groot Brittannië

2-4

Hongarije

2-4

Ierland

2-6

Italië

2-7

Kroatië

4-6

Letland

4-5

Litouwen

3-6

Luxemburg

1

Noorwegen

3-8

Oostenrijk

2-4

Polen

2-4

Portugal

3-7

Roemenië

3-8

Slovenië

2-4

Slowakije

2-4

Spanje

2-6

Tsjechië

2-3

Zweden

2-5

Zwitserland

2-5

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm