Bekijk hele assortiment

Montage fietsen

Keuze montage

Geef in het winkelmandje aan of u wel of niet gebruik wilt maken van onze montageservice. Wanneer u hiervoor kiest monteren we de fiets en stellen we deze af.

We leveren bij iedere gemonteerde fiets een lijst met punten waarop deze is gecontroleerd.

Bij elektrische fietsen laden we de accu volledig op en programmeren we de bediening. We raden aan om bij elektrische fietsen altijd te kiezen voor onze montageservice.

Het rijklaar maken van een bakfiets, volwassen driewieler of tandem vergt technische kennis over de producten. We raden daarom aan gebruik te maken van onze montageservice.

De fiets verpakken we in een stevige doos zodat hij tijdens het vervoer niet beschadigt. Bij levering staat het stuur een slag gedraaid en zitten de pedalen er nog niet op. De fiets past anders niet in de doos. Via de mail ontvangt u een montagehandleiding waarin we stap voor stap uitleggen hoe u het stuur en de pedalen zelf op de fiets monteert.

Kosten montage


Kosten montageservice:

  • Fietsen: €35,12 ex. btw  (€42,50 incl. btw)
  • Bakfietsen en volwassen driewielers: €321,10 ex. btw (€350,- incl. btw)
  • Tandems: €45,87 ex. btw (€50,- incl. btw)

Let op: door de grootte van de fiets is het bestellen en bezorgen van rijklare bakfietsen, volwassen driewielers en tandems alleen mogelijk in Nederland en België. Onze eigen chauffeur levert deze af op het opgegeven adres. Nadat u de fiets hebt besteld, nemen we contact met u op. In overleg met u plannen we een dag in waarop we de fiets leveren.

Montagehandleiding

Via onderstaande link vindt u onze montagehandleiding:

Download montagehandleiding

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm