• Snelle levering
  • Lage prijzen
  • Geen minimale orderwaarde
  • Uitstekende service
  • Klanten beoordelen ons met
    4.43
    /
    5.00

Over TWM

TWM: Omdat het makkelijker kan

THOM Wholesale Management, kortweg TWM, is geen traditionele groothandel maar een moderne, internationale e-commerce organisatie in de B2B-markt. Dagelijks werken wij hard om het online en offline zakendoen voor ondernemers zo makkelijk mogelijk te maken. Dit doen we door onze e-commerce organisatie toegankelijk te maken voor onze klanten en hen snel te helpen met al hun uitdagingen. TWM verzorgt de toelevering van producten en diensten en onze klanten kunnen zich focussen op waar het om draait: hun klanten. 

Met een enorm breed en divers assortiment in de non-food vrijetijdssector, een moderne dienstverlening en een gebruikersvriendelijke website nemen we een unieke positie in de zakelijke markt in. We maken het verschil dankzij de flexibiliteit van onze organisatie, ons grote productaanbod, eigen software en snelle verzending. 

Onze kernactiviteiten

Zakelijke webshop

TWM is dé zakelijke webshop in de non-food vrijetijdssector. Al onze ruim 10.000 unieke producten zijn na registratie direct, eenvoudig en snel te bestellen via onze website www.twm-bv.com, die net zo goed werkt op mobiel en tablet als op een desktop. Omdat we geen minimale orderwaarde of bestelhoeveelheid hanteren zijn we ook interessant voor kleinere ondernemers, verenigingen en stichtingen. 

Dropshipping

TWM heeft een volledig geautomatiseerde dropshipping service die we zelf hebben ontwikkeld. We nemen hierbij alle processen rond de voorraad, logistiek en verzending volledig uit handen van onze aangesloten dropshipping partners. 

Gepersonaliseerde personeelsshop voor bedrijven

TWM biedt bedrijven de mogelijkheid om een exclusieve personeelsshop op te zetten. Zo krijgen medewerkers van jouw bedrijf toegang tot de 10.000 producten van TWM met een exclusieve korting. De shop wordt volledig opgebouwd in de look & feel van jouw organisatie, compleet met bedrijfskleuren en logo's.

Distributeur en leverancier van AMIGO

TWM is de officiële distributeur en leverancier van AMIGO. Dit doen we vanuit onze eigen warehouses, waardoor onze partners altijd profiteren van snelle leveringen. AMIGO is ons eigen merk en staat voor goede producten tegen een oer-Hollandse prijs. Het assortiment bestaat uit (kinder)fietsen, elektrische fietsen, trampolines, skates en meer.


Het merk AMIGO wordt door TWM vanuit eigen warehouses snel geleverd.

Onze klanten

Bij TWM is iedere ondernemer en non-profit organisatie welkom. Alle bedrijven, scholen, stichtingen en verenigingen met een KVK-inschrijving kunnen bij ons terecht. Doordat we geen besteldrempels hanteren, is ons aanbod ook interessant voor kleine organisaties. Ondernemers uit het buitenland met een geldig btw-nummer kunnen ook van onze diensten gebruikmaken. We gaan sterke, lange termijn partnerships aan met onze klanten. Zo kunnen we de beste service bieden en halen beide partijen het meest uit de samenwerking.  

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm