• Nu bestellen, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Lage prijzen
  • Geen minimale orderwaarde
  • Uitstekende service
  • 300.000 unieke artikelen
Bekijk hele assortiment

Over TWM

Tom Wholesale Management, kortweg TWM is hét alles-in-één warenhuis in de vrijetijdssector voor de ondernemer. In onze zakelijke webshop vindt u een enorm assortiment op het gebied van fietsen, fietsonderdelen en accessoires, speelgoed, sport en casuals, clubmerchandising, boeken, brillen en automotive!

TWM is een moderne groothandel en betrouwbare partner voor stichtingen, verenigingen, eenmanszaken, retailers, scholen, sportclubs, webshops en het bedrijfsleven. Na registratie van een account kan iedere ondernemer bij TWM inkopen en shoppen tegen zeer aantrekkelijke prijzen. TWM streeft naar een prettige online ervaring (snelheid, duidelijkheid, eenvoud en gemak) en de beste en snelste service.

TWM heeft een groot en breed assortiment en streeft naar de laagst haalbare prijzen, een snelle levertijd en de beste service. Tevens wil TWM voor retailers een verlengstuk zijn van hun assortiment en voorraad. Zo wordt een hoge omloopsnelheid mogelijk zonder een diepe investering in de voorraad. Met deze strategie en de inzet van e-commerce-activiteiten kunnen we de retailer en e-tailer compleet ontzorgen. Niet alleen in Nederland maar in de gehele EU.

TOM TWM B.V.

TOM TWM B.V. een zelfstandige businessunit binnen de TOM Group. De businessunit is gericht op de zakelijke markt en opereert daarin met twee onderscheidende labels:

  • Tom Wholesale (groothandel en zakelijke webshop voor ondernemers)
  • Tom Dropshipping (directe levering vanuit TWM naar eindklanten voor webshops) 
Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm