• Snelle levering
  • Lage prijzen
  • Geen minimale orderwaarde
  • Uitstekende service
  • 350.000 unieke artikelen
  • Klanten beoordelen ons met
    4.61
    /
    5.00
% OP=OP Heel veel artikelen in prijs verlaagd! Shop nu >

Privacy policy

Jouw persoonlijke gegevens hebben we nodig voor contractuele afspraken tussen jou en TOM TWM B.V. (onderdeel van de TOM-group). In onze privacyverklaring leggen we uit waarom we jouw persoonsgegevens bewaren en wat we ermee doen. We respecteren jouw privacy en verwerken deze gegevens alleen voor het doel waarvoor je ze hebt verstrekt.

Wie beheert jouw gegevens?

TOM TWM B.V. (onderdeel van de TOM-Group)
KvK-nummer: 76043134  
Btw-nummer: NL860487106B01  

Contactgegevens:
Rootven 19A
5531 MB Bladel
Nederland
privacy@tom-bv.com

Wat doen we met jouw gegevens

We hebben juridische gronden om jouw persoonsgegevens te gebruiken. Dit geldt voor de volgende gevallen:

  • Bestellen
  • Bezorging
  • Retour, garantie en reparatie
  • Contact met de klantenservice
  • Zakelijke bestellingen

We kunnen jouw gegevens ook gebruiken bij gerechtvaardigd belang. In dit geval gebruiken we jouw gegevens om jou een persoonlijke winkelervaring te bieden. We passen bijvoorbeeld onze webshops aan op jouw interesses. We gebruiken jouw gegevens voor:

  • Reviews en klanttevredenheidsonderzoek
  • Contact met de klantenservice
  • Bezoek aan onze website
  • Verbetering van onze webshops en service
  • Je account
  • Nieuwsbrieven en e-mail
  • Acties
  • Persoonlijk advies
  • Social media
  • Beveiliging

Tot slot kunnen we, na jouw toestemming op marketingcookies middels de cookiebanner, jouw e-mailadres gebruiken voor online marketingactiviteiten:

  • Het aanbieden van advertenties door derden (zoals Facebook) op basis van jouw interesses.

Opslag van gegevens

Al onze pagina’s hebben een beveiligde verbinding. We slaan zo min mogelijk gegevens van onze klanten op en zorgen ervoor dat in onze database geen bijzonder gevoelige informatie wordt bewaard, tenzij dit niet anders kan.

De camerabeelden van onze winkel bewaren we niet langer dan twee weken. Tenzij we iets verdachts zien dat we verder moeten onderzoeken of de beelden langer bewaard moeten worden vanwege een andere wettelijke verplichting.

Het bewaren van gegevens

Bestellingen met klantgegevens maken we na zeven jaar anoniem. Inactieve klantaccounts verwijderen we na zeven jaar.

Van de Belastingdienst moeten we onze administratie met jouw factuur-, betaal-, en bestelgegevens zeven jaar bewaren. Na die periode gebruiken we jouw gegevens, anoniem, voor interne rapportages.

Beveiliging van gegevens

We hanteren strenge veiligheidsmaatregelen om het verlies, onrechtmatig gebruik of onrechtmatige wijzigingen te voorkomen van jouw persoonsgegevens. Als we jouw gegevens overdragen of ontvangen waarborgen we jouw privacy met moderne beveiligingstechnieken. Alle systemen waarin persoonsgegevens worden verwerkt zijn uitgerust met sterke firewalls en strenge beveiliging.

Zakelijke klanten

Van onze zakelijke klanten slaan we de gegevens van de contactpersoon op. Deze behandelen we net zoals die van onze particuliere klanten.

Fraude

Wanneer we fraude vermoeden, kunnen we een wettelijke verplichting hebben om jouw gegevens te gebruiken. Als het moet, overhandigen we klantgegevens aan de overheid.

Wie heeft toegang tot jouw gegevens

We dragen jouw gegevens over aan andere partijen alleen als dat echt nodig is. Bijvoorbeeld voor de levering van jouw bestelling. Het betreft de volgende partijen:

  • Bezorgpartners
  • Leveranciers of reparateurs
  • Productondersteuning
  • Betaalpartners
  • IT-dienstverleners
  • De partij die onze reviews verzamelt

Op basis van jouw interesses willen we jou een zo prettig mogelijke winkelervaring bieden. We delen gegevens met partijen zoals data management-platforms, media- en advertentiebureaus en onderzoeksbureaus om jou een persoonlijk advies te geven of gerichte advertenties te laten zien.

De partijen met wie we jouw gegevens delen, mogen deze alleen gebruiken om jou een dienst te leveren namens TOM, tenzij ze zelf verantwoordelijk zijn voor het verkrijgen en beschermen van jouw gegevens. We verkopen jouw gegevens nooit aan derden.

In onze cookieverklaring lees je hoe we omgaan met het verzamelen van gegevens via cookies.

Kredietbeoordeling achteraf betalen

Wanneer je kiest voor achteraf betalen met Klarna kunnen zij jouw kredietwaardigheid (laten) beoordelen. Voor dit kredietonderzoek kunnen zij jouw gegevens aan anderen geven die deze gegevens alleen voor dat doel mogen gebruiken. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Klarna:

De Ruyterkade 7
1013 AA Amsterdam
020-8082852

Ook kunnen we jouw gegevens doorgeven aan een incassobureau en/of deurwaarder die namens ons niet-betaalde facturen incasseert.

Kredietbeoordeling gespreid betalen

Kies je voor gespreid betalen met Capayable, dan kunnen zij jouw kredietwaardigheid (laten) beoordelen. Voor dit kredietonderzoek kunnen zij jouw gegevens aan anderen geven die deze gegevens alleen voor dat doel mogen gebruiken. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Capayable:

Meerenakkerplein 5
5652 BJ Eindhoven
040-2595072
klantenservice@capayable.com

Ook kunnen we jouw gegevens doorgeven aan een incassobureau en/of deurwaarder die namens ons niet-betaalde facturen incasseert.

Zelf jouw gegevens wijzigen of verwijderen

In jouw account bewaren we jouw persoonsgegevens. Wanneer je hier inlogt, kun je jouw gegevens wijzigen en jouw voorkeuren aanpassen. Wil je al jouw door ons verzamelde gegevens ontvangen of laten verwijderen? Laat het ons weten per post of e-mail via de onderstaande contactgegevens. We kunnen aanvullende informatie vragen om jouw identiteit vast te stellen.

Wanneer je jezelf hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief, gebruiken we deze gegevens om de nieuwsbrief naar jou te versturen en deze te personaliseren. Wil je deze niet meer ontvangen? Dan kun je jezelf uitschrijven via de link onderaan de nieuwsbrief.

Als betrokkene heb je de volgende rechten:

conform art. 15 AVG heb je het recht om informatie op te vragen over jouw persoonlijke gegevens die door ons worden verwerkt, voor zover deze informatie daarin is beschreven;

conform art. 16 AVG heb je het recht om onmiddellijke correctie van door ons opgeslagen onjuiste of volledige persoonsgegevens te eisen;

conform art. 17 AVG heb je het recht te verzoeken om verwijdering van jouw bij ons opgeslagen persoonsgegevens, tenzij verdere verwerking het recht op vrijheid van meningsuiting en van informatie uit te oefenen; - een wettelijke verplichting na te komen; - om redenen van algemeen belang, of - voor het doen gelden, het uitoefenen of het verdedigen van rechtsvorderingen is vereist;

conform art. 18 AVG, het recht om beperking van de verwerking van jouw persoonsgegevens te vragen, voor zover je de juistheid van de gegevens ontkent; - de verwerking onrechtmatig is; - we de gegevens niet langer nodig hebben, of - tegen de verwerking bezwaar hebt gemaakt overeenkomstig art. 21 AVG;

conform Art. 20 AVG heb je het recht om jouw persoonlijke gegevens die je ons verstrekt hebt, te ontvangen in een gestructureerd, actueel en leesbaar formaat of om de overdracht ervan aan een andere verantwoordelijke te vragen;

Het recht om overeenkomstig art. 77 AVG een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit. In de regel kun je contact opnemen met de toezichthoudende instantie van jouw gewoonlijke woon- of werkplaats of van ons hoofdkantoor.

Vragen of klachten

Bij vragen of klachten over jouw gegevens en de bescherming hiervan kun je met ons contact opnemen per mail of per post.

Rootven 19A
5531 MB Bladel
t.a.v. functionaris gegevensbescherming
privacy@tom-bv.com

Wanneer je niet tevreden bent over hoe TOM TWM B.V. (onderdeel van de TOM-Group) omgaat met jouw privacy kun je contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm