Bekijk hele assortiment

Privacy policy

Uw persoonlijke gegevens hebben we nodig voor contractuele afspraken tussen u en Tom Omnichannel Management bv. In onze privacyverklaring leggen we uit waarom we uw persoonsgegevens bewaren en wat we ermee doen. We respecteren uw privacy en verwerken deze gegevens alleen voor het doel waarvoor u ze hebt verstrekt.

Wie beheert uw gegevens?

TOM TWM B.V.
KvK-nummer: 76043134  
Btw-nummer: NL860487106B01  

Contactgegevens:
Rootven 19A
5531 MB Bladel
Nederland
privacy@tom-bv.com

Wat doen we met uw gegevens

We hebben juridische gronden om uw persoonsgegevens te gebruiken. Dit geldt voor de volgende gevallen:

  • Bestellen
  • Bezorging
  • Retour, garantie en reparatie
  • Contact met de klantenservice
  • Zakelijke bestellingen

We kunnen uw gegevens ook gebruiken bij gerechtvaardigd belang. In dit geval gebruiken we uw gegevens om u een persoonlijke winkelervaring te bieden. We passen bijvoorbeeld onze webshops aan op uw interesses. We gebruiken uw gegevens voor:

  • Reviews en klanttevredenheidsonderzoek
  • Contact met de klantenservice
  • Bezoek aan onze website
  • Verbetering van onze webshops en service
  • Je account
  • Nieuwsbrieven en e-mail
  • Acties
  • Persoonlijk advies
  • Social media
  • Beveiliging

Opslag van gegevens

Al onze pagina’s hebben een beveiligde verbinding. We slaan zo min mogelijk gegevens van onze klanten op en zorgen ervoor dat in onze database geen bijzonder gevoelige informatie wordt bewaard, tenzij dit niet anders kan.

De camerabeelden van onze winkel bewaren we niet langer dan twee weken. Tenzij we iets verdachts zien dat we verder moeten onderzoeken of de beelden langer bewaard moeten worden vanwege een andere wettelijke verplichting.

Het bewaren van gegevens

Bestellingen met klantgegevens maken we na zeven jaar anoniem. Inactieve klantaccounts verwijderen we na zeven jaar.

Van de Belastingdienst moeten we onze administratie met uw factuur-, betaal-, en bestelgegevens zeven jaar bewaren. Na die periode gebruiken we uw gegevens, anoniem, voor interne rapportages.

Beveiliging van gegevens

We hanteren strenge veiligheidsmaatregelen om het verlies, onrechtmatig gebruik of onrechtmatige wijzigingen te voorkomen van uw persoonsgegevens. Als we uw gegevens overdragen of ontvangen waarborgen we uw privacy met moderne beveiligingstechnieken. Alle systemen waarin persoonsgegevens worden verwerkt zijn uitgerust met sterke firewalls en strenge beveiliging.

Zakelijke klanten

Van onze zakelijke klanten slaan we de gegevens van de contactpersoon op. Deze behandelen we net zoals die van onze particuliere klanten.

Fraude

Wanneer we fraude vermoeden, kunnen we een wettelijke verplichting hebben om uw gegevens te gebruiken. Als het moet, overhandigen we klantgegevens aan de overheid.

Wie heeft toegang tot uw gegevens

We dragen uw gegevens over aan andere partijen alleen als dat echt nodig is. Bijvoorbeeld voor de levering van uw bestelling. Het betreft de volgende partijen:

  • Bezorgpartners
  • Leveranciers of reparateurs
  • Productondersteuning
  • Betaalpartners
  • IT-dienstverleners
  • De partij die onze reviews verzamelt

Op basis van uw interesses willen we u een zo prettig mogelijke winkelervaring bieden. We delen gegevens met partijen zoals data management-platforms, media- en advertentiebureaus en onderzoeksbureaus om u een persoonlijk advies te geven of gerichte advertenties te laten zien.

De partijen met wie we uw gegevens delen, mogen deze alleen gebruiken om u een dienst te leveren namens TOM, tenzij ze zelf verantwoordelijk zijn voor het verkrijgen en beschermen van uw gegevens. We verkopen uw gegevens nooit aan derden.

In onze cookieverklaring leest u hoe we omgaan met het verzamelen van gegevens via cookies.

Kredietbeoordeling achteraf betalen

Wanneer u kiest voor achteraf betalen met Klarna kunnen zij uw kredietwaardigheid (laten) beoordelen. Voor dit kredietonderzoek kunnen zij uw gegevens aan anderen geven die deze gegevens alleen voor dat doel mogen gebruiken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Klarna:

De Ruyterkade 7
1013 AA Amsterdam
020-8082852

Ook kunnen we uw gegevens doorgeven aan een incassobureau en/of deurwaarder die namens ons niet-betaalde facturen incasseert.

Kredietbeoordeling gespreid betalen

Kiest u voor gespreid betalen met Capayable, dan kunnen zij uw kredietwaardigheid (laten) beoordelen. Voor dit kredietonderzoek kunnen zij uw gegevens aan anderen geven die deze gegevens alleen voor dat doel mogen gebruiken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Capayable:

Meerenakkerplein 5
5652 BJ Eindhoven
040-2595072
klantenservice@capayable.com

Ook kunnen we uw gegevens doorgeven aan een incassobureau en/of deurwaarder die namens ons niet-betaalde facturen incasseert.

Zelf uw gegevens wijzigen of verwijderen

In uw account bewaren we uw persoonsgegevens. Wanneer u hier inlogt, kunt u uw gegevens wijzigen en uw voorkeuren aanpassen. Wilt u al uw door ons verzamelde gegevens ontvangen of laten verwijderen? Laat het ons weten per post of e-mail via de onderstaande contactgegevens. We kunnen aanvullende informatie vragen om uw identiteit vast te stellen.

Wanneer u zich hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief gebruiken we deze gegevens om de nieuwsbrief naar u te versturen en deze te personaliseren. Wilt u deze niet meer ontvangen? Dan kunt u zich uitschrijven via de link onderaan de nieuwsbrief.

Als betrokkene hebt u de volgende rechten:

conform art. 15 AVG hebt u het recht om informatie op te vragen over uw persoonlijke gegevens die door ons worden verwerkt, voor zover deze informatie daarin is beschreven;

conform art. 16 AVG hebt u het recht om onmiddellijke correctie van door ons opgeslagen onjuiste of volledige persoonsgegevens te eisen;

conform art. 17 AVG hebt u het recht te verzoeken om verwijdering van uw bij ons opgeslagen persoonsgegevens, tenzij verdere verwerking het recht op vrijheid van meningsuiting en van informatie uit te oefenen; - een wettelijke verplichting na te komen; - om redenen van algemeen belang, of - voor het doen gelden, het uitoefenen of het verdedigen van rechtsvorderingen is vereist;

conform art. 18 AVG, het recht om beperking van de verwerking van uw persoonsgegevens te vragen, voor zover u de juistheid van de gegevens ontkent; - de verwerking onrechtmatig is; - we de gegevens niet langer nodig hebben, of - tegen de verwerking bezwaar heeft gemaakt overeenkomstig art. 21 AVG;

conform Art. 20 AVG hebt u het recht om jouw persoonlijke gegevens die u ons verstrekt hebt, te ontvangen in een gestructureerd, actueel en leesbaar formaat of om de overdracht ervan aan een andere verantwoordelijke te vragen;

Het recht om overeenkomstig art. 77 AVG een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit. In de regel kun u contact opnemen met de toezichthoudende instantie van uw gewoonlijke woon of werkplaats of van ons hoofdkantoor.

Vragen of klachten

Bij vragen of klachten over uw gegevens en de bescherming hiervan kunt u met ons contact opnemen per mail of per post.

Rootven 19A
5531 MB Bladel
t.a.v. functionaris gegevensbescherming
privacy@tom-bv.com

Wanneer u niet tevreden bent over hoe TOM TWM B.V. omgaat met uw privacy kunt u contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm