• Snelle levering
  • Lage prijzen
  • Geen minimale orderwaarde
  • Uitstekende service
  • 350.000 unieke artikelen
Geschreven door Tom

Goede voornemens beginnen bij TWM!

Goed voorbereid het nieuwe jaar in

Ten eerste wensen we iedereen namens TWM een gelukkig en gezond nieuwjaar! Een nieuw jaar betekent een nieuwe start. Veel mensen beginnen het nieuwe jaar daarom met plannen maken en bepaalde doelen stellen. Ook het maken van goede voornemens is een traditie in vele huishoudens. Vaak kunnen mensen hierbij wel een zetje in de goede richting gebruiken. Wil jij jouw klanten helpen om hun doelen te bereiken of ben je zelf toe aan ideeën? Dan zit je goed bij TWM. 


Samen met TWM goed beginnen? Maak binnen één minuut een zakelijk account aan!

Maak hier een account aan


De populariteit van goede voornemens

Zodra het nieuwe jaar gestart is, beginnen mensen met een poging hun goede voornemens na te leven. Maar liefst 80% van alle Nederlanders heeft goede voornemens, al worden die niet altijd met anderen gedeeld. Meestal gaat het om het veranderen van dagelijkse gewoontes, en dat is niet gemakkelijk. Daarom houdt van alle Nederlanders met goede voornemens het maar 25% tot het einde van het jaar vol. Alle hulp is welkom dus. Daarom denken wij graag met je mee over hoe je jouw klanten of jezelf op het goede spoor krijgt en houdt. Het is dan wel handig om te weten in welke richting je moet denken.

Wat zijn veelvoorkomende goede voornemens?

Een veelvoorkomend voornemen is om te minderen met alcohol (niet voor niets is Dry January). Daarnaast komen de volgende voornemens vaak terug:

Nu duidelijk is waar de prioriteiten liggen als mensen het nieuwe jaar ingaan, kun je kijken hoe je gaat inspelen op hun behoeften. TWM heeft een ruim en divers assortiment met artikelen die helpen deze doelen te bereiken. Per voornemen zetten we op een rijtje hoe jij je klanten ondersteunt om op het juiste pad te blijven.


Meer sporten en bewegen

Eén van de bekendste goede voornemens die de meeste mensen zich opleggen, is meer sporten en bewegen. Dit kan natuurlijk op verschillende manieren. Eén van de mogelijkheden is om vanuit huis te gaan trainen. Daarnaast blijft ook een rondje hardlopen een zeer populaire manier om meer in beweging te komen. Om hierbij te helpen, bieden wij verschillende opties. Welke? Dat lees je hier.

Fitness

TWM heeft meer dan 1.000 verschillende fitnessartikelen om het nieuwe jaar sportief te beginnen. Een mini-fitness op kantoor, extra trainingsmogelijkheden voor sportverenigingen of de kleine ondernemer die thuis zijn conditie op peil houdt. Één ding hebben ze gemeen, ze kopen hun sportartikelen in bij TWM. Dit gaat van complete sets tot losse accessoires. Onder andere de bekende merken Tunturi en Sveltus liggen in grote aantallen in ons magazijn. Het voordeel van materialen als weerstandsbanden en halters & dumbbels is dat meerdere spiergroepen eenvoudig getraind kunnen worden. Ze komen dus van pas voor iedereen die zijn of haar hele lichaam wil trainen. Verder hebben we ook voldoende fitnessmatten en fitnessballen in meerdere kleuren voor het nodige conform tijdens het fitnessen of voor yoga-oefeningen. Zo verloopt de training helemaal soepel!

Bekijk onze fitnessartikelen:

Hardlopen

Hardlopen is een laagdrempelige sport om in beweging te komen. Bij TWM shop je al je gewenste artikelen om gemotiveerd en veilig de weg op te gaan. Zo hebben we onder andere sporthorloges, hartslagmeters en smartphone houders om trainingen te registeren. Het werkt namelijk erg motiverend om vooruitgang te zien. Daarnaast hebben we ook veiligheidshesjes voor kinderen én volwassenen om zo veilig op pad te gaan.

Bekijk onze hardloopartikelen:


Gezonder eten

Om gezonder te eten is het belangrijk om zo veel mogelijk zelf te koken en verse producten te gebruiken. Dit is geen probleem met het juiste keukengerei. Schillers & snijders en snijplanken zijn geschikt om verse producten te snijden en daarom onmisbaar in ieder huishouden. Verder komen blenders van pas om lekkere smoothies te maken met enkel gezonde en verse ingrediënten. Met dit soort hulpmiddelen worden de maaltijden een stuk gezonder.

Bekijk onze kookproducten:


Meer tijd besteden met naasten

Meer tijd besteden met familie en vrienden staat hoog op de lijstjes met goede voornemens. Een goede tip voor een gezellige middag of avond zijn gezelschapspellen. Verder bevat ons assortiment nagenoeg alles om in de vrijetijd te doen met vrienden of familie, zoals samen fietsen, sporten, klussen, kamperen of picknicken met familie of vrienden. Zelfs feestartikelen voor uiteenlopende feesten in grote groepen zijn bij ons verkrijgbaar.

Bekijk onze producten voor vrijetijdsbesteding:

 

Ontdek de voordelen van onze services

Geïnteresseerd in een bepaald artikel, maar hebben we niet het gewenste aantal stuks op voorraad? Onze klantenservice helpt je graag en bekijkt wat de mogelijkheden zijn! We hebben alle artikelen in eigen voorraad, waardoor bestellingen voor 16.00 uur dezelfde dag nog verzonden worden! Wil je samen met TWM goed beginnen aan het nieuwe jaar? Maak dan al binnen één minuut een zakelijk account aan. Zo sla jij je voorraad gemakkelijk in met de leukste artikelen en ga je vanzelf met goede voornemens het nieuwe jaar in!

Samen met TWM goed beginnen? Maak binnen één minuut een zakelijk account aan!

Maak hier een account aan


 

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm