• Snelle levering
  • Lage prijzen
  • Geen minimale orderwaarde
  • Uitstekende service
  • 350.000 unieke artikelen
Geschreven door Tom

Vier kerst met TWM, van kerstversiering tot cadeaus

Alles voor een gezellige kerst

Nu de versoepelingen zijn doorgezet is het weer mogelijk om een kerstviering te organiseren op of namens de vereniging, het bedrijf of school. Via TWM shop je cadeaus en decoratie voor de gezellige feestdagen. Van grote kunstkerstbomen tot kleine kerstfiguurtjes, TWM biedt alles voor de aankleding van kantoor, kantine of thuis(werkplek). Shop heel gemakkelijk met een zakelijk account en profiteer van snelle levering, zakelijke prijzen en uitstekende service!

Naast de kerstversiering en decoratie biedt TWM nog veel meer rondom de feestdagen! Ga direct naar:


Ook de Kerstman heeft een zakelijk account nodig om een bestelling te plaatsen. Nog geen account? Maak via de knop hieronder binnen één minuut een account aan!

Maak hier een account aan


Kerstpakketten en relatiegeschenken

Ons ruime assortiment in de vrijetijdssector biedt voor elk budget genoeg keuze. Vooral gezelschapspellen en puzzels zijn zeer populair. Onze logistiek biedt verschillende leveropties. Zo kunnen we de bestelling op één locatie leveren, maar bieden we ook de mogelijkheid om de geschenken en cadeaus te verzenden naar alle individuele thuisadressen van werknemers, leden of partners. In overleg kunnen de pakketten ook gepersonaliseerd worden met een aangeleverde boodschap of kaart. 

 

Cadeaus voor kinderen

Speelgoed en andere cadeaus onder de kerstboom zijn al lang geen uitzondering meer en het kerstfeest wordt gevierd door niet alleen families, maar ook bedrijven, verenigingen en scholen hebben vaak een kerstviering. Met 70.000 speelgoedartikelen zit je bij TWM daarom zeker goed! Zo biedt ons assortiment een ruime keuze in knuffels, educatief speelgoed en interactief speelgoed voor babies, peuters en kleuters, om de wereld te ontdekken en vaardigheden te ontwikkelen. Stoere jongens en meiden racen met RC voertuigen of skates en de creatievelingen knutselen en gaan los met bouwpakketten


Kerstbomen

Wat is Kerst zonder opgetuigde kerstboom? Ons assortiment bevat kunstkerstbomen tussen de 20-250 cm. Geschikt dus als decoratie op tafel of bureau, en je hebt ook genoeg keuze voor een mooie grote kerstboom in de hoek van de kamer, kantoor of kantine. Met een assortiment van honderden kerstballenkerstboomversiering en kerstboomverlichting creër je altijd een uniek versierde boom. Tip: het ruime aanbod geeft de mogelijkheid om de kerstboom zelfs te versieren in de kleuren van jouw organisatie, zodat deze helemaal in de look & feel van de vereniging, school of het bedrijf is. Voeg tot slot een kerststal toe voor de puntjes op de I.

 

Binnendecoratie 

Een werkplek of kantoor in kerstsferen werkt een stuk aangenamer. Kleine kerstmannen, kersthangers, kerstbeelden en figuren creëren binnen een echt kerstgevoel. Daarbij biedt TWM keuze uit ruim 175 unieke muur- en raamstickers. Rondom de haard geven kerstsokken en nepsneeuw het echte kerstgevoel. 

 

Buitendecoratie 

Buiten ook eenvoudig dezelfde sfeer realiseren? Geen probleem! Zo heeft TWM kerstkransen om aan de deur te hangen en sfeerverlichting in de vorm van lichtnettenlichtgordijnen en verlichte kerstfiguren

 

Jaarlijkse kerstviering

TWM is de alles-in-één leverancier rondom de feestdagen. Zo leveren we meer dan 100 verkleedartikelen in het kerstthema, waarbij een kerstmuts een leuke kleinigheid is om uit te delen aan (personeels)leden. Staat er een kerstbrunch op de planning? Dan biedt TWM mooie tafeldecoratie aan om de viering tot in de puntjes te verzorgen.

 


Vragen over artikelen of onze service? Onze klantenservice staat voor je klaar!

Neem contact op met onze klantenservice

 


Naast de kerstversiering en decoratie biedt TWM nog veel meer rondom de feestdagen! Ga direct naar:


Ook de Kerstman heeft een zakelijk account nodig om een bestelling te plaatsen. Nog geen account? Maak via de knop hieronder binnen één minuut een account aan!

Maak hier een account aan

 

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm