• Snelle levering
  • Lage prijzen
  • Geen minimale orderwaarde
  • Uitstekende service
  • 350.000 unieke artikelen

Over TWM

TWM, maakt het makkelijker

TOM Wholesale Management, kortweg TWM, is geen traditionele groothandel maar een moderne, internationale e-commerce organisatie in de B2B-markt. Dagelijks werken wij hard om het online en offline zakendoen voor ondernemers zo makkelijk mogelijk te maken. Iedere organisatie met een KVK (dus ook een stichting of een vereniging) is welkom bij onze e-commerce organisatie. Onze klanten staan centraal: we doen er alles aan om hen snel te helpen met al hun uitdagingen. TWM verzorgt de toelevering van producten en diensten en onze klanten kunnen zich focussen op hun core business

Met een enorm breed en divers assortiment in de non-food vrijetijdssector, een moderne dienstverlening en een gebruikersvriendelijke website nemen we een unieke positie in de zakelijke markt in. We maken het verschil dankzij de flexibiliteit van onze organisatie, ons grote productaanbod, eigen software en snelle verzending. 

TOM TWM B.V. is een zelfstandige werkmaatschappij binnen de TOM-Group. Naast TWM heeft TOM 14 consumentenwebshops, een fysieke winkel en wordt het assortiment aangeboden op internationale platformen als Bol.com en Amazon.

Onze kernactiviteiten

Zakelijke webshop

TWM is dé zakelijke webshop in de non-food vrijetijdssector. Al onze ruim 350.000 unieke producten zijn na registratie direct, eenvoudig en snel te bestellen via onze website www.twm-bv.com, die bruikbaar is op mobiel, tablet en desktop. Omdat we geen minimale orderwaarde of bestelhoeveelheid hanteren zijn we ook interessant voor kleinere ondernemers, verenigingen en stichtingen. 

De zakelijke webshop van TWM is gemakkelijk te gebruiken op mobiel, tablet en desktop

Dropshipping

TWM heeft een volledig geautomatiseerde dropshipping service die we zelf hebben ontwikkeld. We nemen hierbij alle processen rond de voorraad, logistiek en verzending volledig uit handen van onze aangesloten dropshipping partners. 

Gepersonaliseerde personeelsshop voor bedrijven

TWM biedt bedrijven de mogelijkheid om een exclusieve personeelsshop op te zetten. Zo krijgen medewerkers van jouw bedrijf toegang tot de 350.000 producten van TWM met een exclusieve korting. De shop wordt volledig opgebouwd in de look & feel van jouw organisatie, compleet met bedrijfskleuren en logo's.

Distributeur en leverancier van AMIGO

TWM is de officiële distributeur en leverancier van AMIGO. Dit doen we vanuit onze eigen warehouses, waardoor onze partners altijd profiteren van snelle leveringen. AMIGO is ons eigen merk en staat voor goede producten tegen een voordelige prijs. Het assortiment bestaat uit (kinder)fietsen, elektrische fietsen, trampolines, skates en meer.

Sfeerimpressie van TWM, meerdere foto's in een collage.
Bij TWM werken we iedere dag hard om het online en offline zakendoen voor ondernemers zo makkelijk mogelijk te maken

Onze klanten

Bij TWM is iedere ondernemer en non-profit organisatie welkom. Alle bedrijven, scholen, stichtingen en verenigingen met een KVK-inschrijving kunnen bij ons terecht. Doordat we geen besteldrempels hanteren, is ons aanbod ook interessant voor kleine organisaties. Ondernemers uit het buitenland met een geldig btw-nummer kunnen ook van onze diensten gebruikmaken. We gaan sterke, lange termijn partnerships aan met onze klanten. Zo bieden we de beste service en halen beide partijen het meest uit de samenwerking. 

Onze online brochure

Lees onze brochure eens door. Hier geven we een goed inzicht in onze dynamische organisatie, breed assortiment aan producten, unieke diensten en vóóral de voordelen van onze moderne B2B e-commerce organisatie voor zakelijke klanten.

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm