• Snelle levering
  • Lage prijzen
  • Geen minimale orderwaarde
  • Uitstekende service
  • 350.000 unieke artikelen
Geschreven door Jorg

Sinterklaascadeaus voor bedrijven, verenigingen, stichtingen en thuis

Alle nodige cadeaus en aankleding voor Sinterklaasvieringen

Eindelijk kunnen Sinterklaasvieringen weer doorgaan. *Waar corona twee jaar lang roet in het eten gooide, is het nu weer mogelijk om Sinterklaas te vieren op de zaak en met familie. De hoogste tijd om dit jaar weer Sinterklaas te vieren als vanouds met gezelligheid, surprises en vooral veel cadeaus! TWM verzorgt de cadeaus voor iedere Sinterklaasviering. Thuis, op de zaak of op de vereniging.


Sinterklaas heeft een zakelijk account nodig om in te kopen via TWM. Nog geen account? Maak hieronder snel een account aan!

Maak hier een account aan


Met 70.000 speelgoedartikelen in 42 verschillende categorieën, bieden we een ruime keuze aan voor ieder kind, ongeacht leeftijd. Als toegankelijke zakelijke webshop profiteert daarom iedere organisatie met KVK-nummer met Sinterklaas van de voordelen van TWM. Dit kan zowel zakelijk als privé. Niet alleen bedrijven, maar ook verenigingen en stichtingen profiteren van een zakelijke korting op onze webshop, onder andere de buurtvereniging, basisschool en sportvereniging. Voor een sinterklaasviering thuis, op school, bij de sportvereniging of op het werk shop je dus bij TWM!

De voordelen op een rij:

  • Keuze uit 70.000 speelgoedartikelen;
  • Eenvoudig bestellen met KVK-nummer, ook verenigingen en stichtingen;
  • Vrij bestellen, geen minimale orderwaarde of orderaantallen;
  • Snelle levering (op thuisadressen).

De klant staat bij TWM centraal en we kijken graag samen wat de beste opties zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan levering op verschillende adressen. In overleg met onze klantenservice is van alles mogelijk. Vraag dus vooral naar de mogelijkheden.

Neem contact op met onze klantenservice


*Belangrijk!
Door veranderende coronamaatregelen zijn de voorwaarden voor een sinterklaasviering op locatie wellicht onzeker. TWM biedt daarom, naast levering op locatie, ook de mogelijkheid aan om cadeautjes op de thuisadressen te leveren van werknemers, leden et cetera.


Ons aanbod

Ons ruim assortiment biedt speelgoed voor jong en oud. Voor alle kinderen is er genoeg speelgoed waaruit gekozen kan worden met een assortiment van 70.000 speelgoedartikelen. Onderstaand enkele van onze bestsellers van de afgelopen jaren. Deze bestsellers zijn slechts een greep uit ons assortiment. Bekijk vooral zelf al onze categorieën en producten voor het complete aanbod!

Baby's en dreumesen: 0 - 2 jaar

Voor de allerkleinsten sluit ons babyspeelgoed optimaal aan. Voornamelijk bijtringen, rammelaars en knuffels zijn geschikte cadeaus voor deze leeftijd. Hierbij hebben we bijvoorbeeld het interactief speelgoed van VTech. Dit speelgoed stimuleert de vaardigheden van kinderen door spraak, muziek en lichtjes.


 

Peuters en kleuters: 2 - 6 jaar

Deze leeftijdsgroep gaat naar school, waardoor educatief- en knutselspeelgoed enorm populair is. Ook wordt de fijne motoriek beter, waardoor ze met speelgoed kunnen bouwen en bijvoorbeeld RC voertuigen kunnen besturen.


 

Kinderen: 6 - 10 jaar

De keuze voor deze leeftijdsgroep wordt steeds breder. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld knutselspullen en buitenspeelgoed. Gezelschapsspellen stimuleren de verdere ontwikkeling van kinderen tussen de zes en tien jaar.


 

Schoencadeautjes

14 november komt Sinterklaas met de boot aan in Nederland. Vanaf deze dag kunnen kinderen ook hun schoen zetten, in de hoop dat de Sint een schoencadeautje achterlaat. Gelukkig heeft de Sint bij TWM een groot aanbod aan speelfiguren, speelattributen, spellen en voertuigen.


 

Sinterklaascadeaus

Zoek je nog sinterklaascadeaus voor een surprise? Dan ben je bij TWM aan het juiste adres. We bieden een ruime keuze, ook voor jongeren en volwassenen. Denk aan gezelschapsspellen voor oudere kinderen en volwassenen, maar bijvoorbeeld ook kaartspellen en puzzels.


 

Sinterklaasversieringen en kleding

Naast cadeaus bieden we sintkleding, slingers & vlaggen en cadeaupapier aan om het sinterklaasfeest compleet te maken. Zo komt het Sinterklaasfeest echt tot leven.


 


Sinterklaas heeft een zakelijk account nodig om in te kopen via TWM. Nog geen account? Maak hieronder snel een account aan!

Maak hier een account aan

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm