• Snelle levering
  • Lage prijzen
  • Geen minimale orderwaarde
  • Uitstekende service
  • 350.000 unieke artikelen

Bij TWM profiteren dropshipping partners van een uitstekende en betrouwbare leverancier in de e-commerce.

Met meer dan 350.000 unieke artikelen is TOM TWM B.V. (onderdeel van de TOM-Group) één van de grootste dropshipping leveranciers van Europa. Door ons grote en brede assortiment, internationale verzendmogelijkheden en snelle en uitstekende service, zijn we voor onze dropshipping partners een meer dan uitstekende en betrouwbare partij in de e-commerce.

Wil je snel een dropshipping account aanmaken? Maak via onderstaande link direct een account aan:

Maak hier een account aan


Wat is dropshipping?

Met dropshipping word je als webshop volledig ontzorgd op het gebied van voorraad, logistiek en verzending. Als dropshipping leverancier regelt TWM al deze processen, zodat jij je volledig kunt focussen op marketing, sales en klantenservice.

Voorraad

Als dropshipper verkoop je producten via een webshop, een online marktplaats of social media, zonder artikelen zelf op voorraad te leggen en zonder de pakketten zelf te verzenden. Onze voorraad wordt jouw voorraad.

   

Logistiek

Nadat de consument een bestelling heeft geplaatst op één van jouw verkoopkanalen, zet je deze bestelling door naar TWM. De bestelling kan handmatig geplaatst worden op onze webshop of via een automatische API koppeling. Wij verwerken alle producten, van ontvangst tot verpakken.

   

Verzending

We verzenden de bestelling naar jouw klant, zonder dat je hier iets voor hoeft te doen. Door schaalvoordelen kunnen we pakketten goedkoop verzenden naar de consument. De pakketten worden neutraal verpakt, bevatten een door jou gepersonaliseerde pakbon en een verzendlabel met jouw bedrijfsgegevens.


Hoe werkt TWM dropshipping?


De voordelen van TWM?

  • Levering in 26 verschillende landen in Europa

Met onze partner DHL bieden we een Europees netwerk aan waardoor we in 26 verschillende landen in Europa kunnen leveren. Vind hier de verzendkosten per land.

  • Snelle levering

Via directe koppelingen en geautomatiseerde processen kunnen we elke bestelling die voor 16:00 uur besteld is dezelfde dag nog verzenden. Mede door dit snelle verzendproces, kunnen bestellingen binnen 1 dag in Nederland geleverd worden en in maximaal 2 dagen in België. Zie hier de levertijden voor alle landen.

  • Kosten

De enige kosten die je maakt zijn de inkoopprijzen van de producten en de verzendkosten van de bestelling. Bij TWM betaal je dus geen opstartkosten of maandelijkse kosten om te dropshippen. 

  • Goede en snelle service

Om ervoor te zorgen dat jouw klanten snel geïnformeerd kunnen worden, zorgt TWM ervoor dat inkomende berichten binnen één werkdag worden verwerkt. Mails op werkdagen krijgen altijd voor 17:00 uur reactie. Daarbij zijn we voor dringende zaken direct beschikbaar via de live chat op onze site.

  • Overzichtelijke dropshipping portal

Wij bieden op accountniveau een uitgebreide dropshipping portal aan met een nieuwspagina, ticketsysteem, alle benodigde feeds, API, accountinstellingen en een duidelijk orderoverzicht inclusief bijbehorende tracking informatie.


Koppelingen en plug-ins

Er zijn verschillende manieren om jouw webshop of systeem te koppelen aan onze dropshipping service. Dit is afhankelijk van het platform wat je gebruikt en de technische knowhow binnen je bedrijf.

Gebruik de in de portal beschikbare CSV en XML feeds voor het importeren van ons assortiment of automatiseer het in zijn geheel via de API. De API zorgt er onder andere voor dat bestellingen direct naar TWM gaan en jouw eindklant de tracking mail ontvangt. Je dient deze API zelf in de back-end van de webshop te plaatsen (technische kennis vereist) of je kunt kiezen voor een module van één van onze partners.                                                                           

 

Shopify en PrestaShop: GOGETTERS

Producten importeren, voorraad updates én het sturen van alle bestellingen naar TWM. Het jonge en dynamische team van GOGETTERS is gespecialiseerd in dropshipping webshops en neemt een hoop werk uit handen. GOGETTERS zorgt ervoor dat jouw Shopify of PrestaShop webshop binnen no-time aan TWM wordt gekoppeld.

   
 

WooCommerce en Mijnwebwinkel: Mantella

Dropship Tool van Mantella is de oplossing om eenvoudig te starten met dropshippen. Importeer producten, pas alle productgegevens aan en zet vervolgens eenvoudig de ontvangen orders door naar TWM. Met de recent ontwikkelde Mijnwebwinkel- en reeds bestaande WooCommerce dropship plug-in van Mantella, kan er rechtstreeks een connectie worden gemaakt tussen jouw WooCommerce- of Mijnwebwinkel webshop en TWM. 

   
 

Gambio en Shopware: Import2Shop

Import2Shop is een Duitse softwareontwikkelaar voor e-commerce oplossingen. Met hun product management tool kan het assortiment van TWM eenvoudig worden gekoppeld met Gambio en Shopware. Import2Shop is een professionele partner met kennis van de Duitse markt en een meer dan uitstekende service 


Aanmelden en contact

Wil je direct beginnen met dropshippen via TWM, creëer dan nu een zakelijk account via onderstaande link. Zodra je jouw account hebt aangemaakt, kun je een dropshipping aanvraag indienen via 'Dropshipping' in je account. Hierbij is het, gezien het groot aantal aanvragen dat we dagelijks ontvangen en de selectie van nieuwe dropshipping partners die we hierdoor genoodzaakt zijn te maken, van belang dat alle velden volledig worden ingevuld, zodat de aanvraag snel en goed beoordeeld kan worden. 

Maak hier een account aan 

Bekijk de dropshipping FAQ voor de antwoorden op veelgestelde vragen of benader ons direct via onderstaande contact button.

Contact        

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm