• Snelle levering
 • Lage prijzen
 • Geen minimale orderwaarde
 • Uitstekende service
 • Klanten beoordelen ons met
  4.42
  /
  5.00
Dropshipping partners profiteren bij TWM van een uitstekende en betrouwbare Nederlandse leverancier in de e-commerce Banner

Dropshipping partners profiteren bij TWM van een uitstekende en betrouwbare Nederlandse leverancier in de e-commerce

Ontdek de mogelijkheden van dropshipping bij TWM

Met een uitgebreid productaanbod is TWM B.V. (onderdeel van de THOM Sales BV) één van de grootste dropshipping leveranciers van Europa. Door ons grote en brede assortiment, internationale verzendmogelijkheden en snelle en uitstekende service, zijn we voor onze dropshipping partners een meer dan uitstekende en betrouwbare partij in de e-commerce.


Momenteel nemen we geen nieuwe dropshipping partners aan.

Vanwege strategische keuzes binnen TWM hebben we besloten om een tijdelijke stop op nieuwe dropshipping-partners in te stellen.

We hopen je in de toekomst te mogen verwelkomen als partner van TWM. We hopen op uw begrip!


Wat is dropshipping?

Met dropshipping word je als webshop volledig ontzorgd op het gebied van voorraad, logistiek en verzending. Als dropshipping leverancier regelt TWM al deze processen, zodat jij je volledig kunt focussen op de marketing, sales en klantenservice.

Voorraad

Als dropshipper verkoop je producten via een webshop, een online marktplaats of social media, zonder artikelen zelf op voorraad te leggen en zonder de pakketten zelf te verzenden. Onze voorraad wordt jouw voorraad.

   

Logistiek

Nadat de consument een bestelling heeft geplaatst op één van jouw verkoopkanalen, zet je deze bestelling door naar TWM. De bestelling kan handmatig geplaatst worden op onze webshop of via een automatische API koppeling. Wij verwerken alle producten, van ontvangst tot verpakken.

   

Verzending

We verzenden de bestelling naar jouw klant, zonder dat je hier iets voor hoeft te doen. Door schaalvoordelen kunnen we pakketten goedkoop verzenden naar de consument. De pakketten worden neutraal verpakt, bevatten een door jou gepersonaliseerde pakbon en een verzendlabel met jouw bedrijfsgegevens.

 

Hoe werkt TWM dropshipping?

 

De voordelen van TWM?

 • Levering in 26 verschillende landen in Europa

Met onze partner DHL bieden we een Europees netwerk aan waardoor we in 26 verschillende landen in Europa kunnen leveren. Vind hier de verzendkosten per land.

 • Snelle levering

Via directe koppelingen en geautomatiseerde processen kunnen we elke bestelling die voor 16.00 uur besteld is dezelfde dag nog verzenden. Mede door dit snelle verzendproces kunnen bestellingen binnen 1 dag in Nederland geleverd worden en in maximaal 2 dagen in België. Zie hier de levertijden voor alle landen.

 • Kosten

De enige kosten die je maakt zijn de inkoopprijzen van de producten en de verzendkosten van de bestelling. Bij TWM betaal je dus geen opstartkosten of maandelijkse kosten om te dropshippen. 

 • Goede en snelle service

Om ervoor te zorgen dat jouw klanten snel geïnformeerd kunnen worden, zorgt TWM ervoor dat inkomende berichten binnen één werkdag worden verwerkt. Mails op werkdagen krijgen altijd voor 17.00 uur reactie. Daarbij zijn we voor dringende zaken direct beschikbaar via de live chat op onze website.

 • Overzichtelijke dropshipping portal

Wij bieden op accountniveau een uitgebreide dropshipping portal aan met een nieuwspagina, ticketsysteem, alle benodigde feeds, API, accountinstellingen en een duidelijk orderoverzicht inclusief bijbehorende tracking informatie.

 

Koppelingen en plug-ins

Er zijn verschillende manieren om jouw webshop of systeem te koppelen aan onze dropshipping service. Dit is afhankelijk van het platform dat je gebruikt en de technische knowhow binnen je bedrijf.

Gebruik de in de portal beschikbare CSV en XML feeds voor het importeren van ons assortiment of automatiseer het in zijn geheel via de API. De API zorgt er onder andere voor dat bestellingen direct naar TWM gaan en jouw eindklant de tracking mail ontvangt. Je dient deze API zelf in de back-end van de webshop te plaatsen (technische kennis vereist) of je kunt kiezen voor een module van één van onze partners.                                                                           

 

Shopify, PrestaShop en CCV Shop: GOGETTERS

Producten importeren, voorraadupdates én het sturen van alle bestellingen naar TWM. Het jonge en dynamische team van GOGETTERS is gespecialiseerd in dropshipping webshops en neemt een hoop werk uit handen. GOGETTERS zorgt ervoor dat jouw PrestaShop, CCV Shop of Shopify webshop binnen no-time aan TWM wordt gekoppeld.

   
 

WooCommerce en Mijnwebwinkel: Dropshiptool

Dropshiptool van Mantella is de oplossing om eenvoudig te starten met dropshippen. Importeer producten, pas alle productgegevens aan en zet vervolgens eenvoudig de ontvangen orders door naar TWM. Met de recent ontwikkelde Mijnwebwinkel- en reeds bestaande WooCommerce dropship plug-in van Dropshiptool, kan er rechtstreeks een connectie worden gemaakt tussen jouw WooCommerce- of Mijnwebwinkel webshop en TWM. 

   
 

Gambio en Shopware 5 & 6: Import2Shop

Import2Shop is een Duitse softwareontwikkelaar voor e-commerce oplossingen. Met hun product management tool kan het assortiment van TWM eenvoudig worden gekoppeld met Gambio, Shopware 5 en Shopware 6. Import2Shop is een professionele partner met kennis van de Duitse markt en een meer dan uitstekende service.

 

 


Heb je verder nog vragen over het retourneringsbeleid, de API of ben je op zoek naar de algemene voorwaarden die voor dropshipping gelden? Bekijk dan de dropshipping FAQ voor de antwoorden op veelgestelde vragen of benader ons direct via onderstaande contactbutton. 

Neem contact met ons op        


 

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm