• Snelle levering
  • Lage prijzen
  • Geen minimale orderwaarde
  • Uitstekende service
  • 350.000 unieke artikelen
Geschreven door Jorg

Voorbereid de winter in

De winter doorkomen met TWM

Wanneer het kwik daalt in december brengt dit een hoop problemen met zich mee. Je wilt jezelf, je klanten en werknemers behoeden voor gladheid en ongemakken door ijs en sneeuw. Gelukkig heeft de winter ook een positieve kant en kunnen wintersporters niet wachten tot de winter begint. Je komt de winter leuk, veilig en warm door met TWM! 


De winter doorkomen met TWM? Maak binnen één minuut een zakelijk account aan!

Maak hier een account aan


Een sportieve winter

Schaatsen

Of er op natuurijs geschaatst kan worden is elk jaar maar de vraag. Het ijs moet hiervoor minstens 7 centimeter dik zijn. Gelukkig kan er altijd uitgeweken worden naar ondiepe wateren of kunstijsbanen. Voor de kinderen die voor het eerst op het ijs staan zijn onze glij-ijzers en AMIGO ijshockeyschaatsen ideaal. Deze zijn namelijk in maat te verstellen en kunnen omgebouwd worden tot skates, waardoor je ook in de zomer kunt profiteren van AMIGO. Voor de volwassen schaatser hebben we zowel ijshockeyschaatsen van Bauer als kunstschaatsen. Om het geheel compleet te maken vind je bij ons ook accessoires, onderhoudsproducten en ijshockeyartikelen

Bekijk onze schaatsartikelen:

 

Wintersport

Zo'n 900.000 Nederlanders gaan jaarlijks op wintersport. De outfit van deze doorgewinterde snowboarders en skiërs bevat al snel veel kledingstukken en TWM helpt daarom de wintersporter graag (veilig) op pad. Ons wintersportassortiment heeft daarnaast skibrillenskihelmen en zelfs sneeuwkettingen. Voor het volledige overzicht adviseren we onze wintersportwinkel te bekijken.

Bekijk onze wintersportartikelen:

 

Op pad in de winter

Kleden tegen de kou en nattigheid

De winter heeft nou eenmaal niet alleen maar voordelen. Gelukkig bevat ons assortiment outdoor meer dan 4.000 stuks aan warme kleding zoals outdoorjassen, vesten, broeken en meer. Ook regenkleding en paraplu's misstaan niet in de wintermaanden en sneeuw of geen sneeuw, wie onze snowboots draagt heeft warme en droge voeten!

Bekijk onze winterkleding:

 

Veilig op pad; glad en donker

Het blijft in de winter niet altijd bij vervelend. Gladheid in combinatie met donkere dagen zorgt voor gevaarlijke situaties, waar je je werknemers en klanten goed op voor wilt bereiden. Ijs en sneeuw voorkom je eenvoudig met sneeuwschuivers op inritten en laad- en losplaatsen. Naast dat het gevaarlijk kan zijn om met de (bedrijfs)auto onverzorgd op pad te gaan, kan het nog fixe boetes opleveren ook. Zo bedraagt het niet of slecht ijsvrij maken van de ruiten €250,- en bij het vergeten van de buitenspiegels komt hier nog eens €150,- bij. Ijskrabbers en anti-ijsdekens gebruiken dus! Zorg daarbij dat je ook zelf goed zichtbaar bent en vervang kapotte verlichting met onze autoverlichting en fietsverlichting. Met tot slot een veiligheidshesje op pad, trotseert men veilig de winter.

Bekijk onze winterartikelen:

 

Automotive

Ons automotive assortiment bevat alles om (bedrijfs)auto's ijs- en sneeuwvrij te maken en om direct te kunnen vertrekken zonder vertraging.

Bekijk onze winterartikelen voor de auto:

 

Warmte in de koude dagen

De winter wil je warm doorkomen en dat kan op allerlei manieren, zowel binnen als buiten. Of je nu gaat schaatsen of buiten werkt, met een thermosfles blijft een warme versnapering ook daadwerkelijk warm. Warmtepads in de kleding houden vervolgens gemakkelijk de voeten warm. Binnenshuis kan een opwarmknuffel, plaid of een kruik in bed niet ontbreken.

Bekijk onze warmteproducten:

 

Ontdek de voordelen van onze services

We hebben alle artikelen in eigen voorraad, waardoor bestellingen voor 16.00 uur dezelfde dag nog verzonden worden! Geïnteresseerd in een bepaald artikel, maar hebben we niet het gewenste aantal stuks op voorraad? Onze klantenservice helpt je graag en bekijkt wat de mogelijkheden zijn! 

De winter doorkomen met TWM? Maak binnen één minuut een zakelijk account aan!

Maak hier een account aan


 

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm