Bekijk hele assortiment

Verzending en levering

Verzending

Alle TWM bestellingen worden verzonden met het zakelijke netwerk van DHL. Bestellingen die voor 16:00 besteld zijn, worden dezelfde werkdag verzonden. Op de werkdag van verzending wordt een mail verstuurd met daarin de trackingcode(s) van de bestelling. Deze trackingcodes zijn tevens terug te vinden in de bestelhistorie van het account. Mogelijk wordt de bestelling geleverd door een externe partner van DHL, zoals Bpost of Trans-o-Flex.

Levering

Via het zakelijke netwerk worden pakketten aangeboden op werkdagen tussen 08:00 en 18:00 waarbij een handtekening bij ontvangst is vereist. De trackinglink geeft aan wanneer het pakket precies geleverd wordt. Houd de tracking in de gaten voor de mogelijkheden omtrent levering. Bekijk de levertermijnen van alle verschillende landen.

Land Levertijd in werkdagen
Nederland 1
België 1
Bulgarije 4-7
Denemarken 2-4
Duitsland  1-3
Estland 4-7
Finland 3-5
Frankrijk 2-4
Griekenland 4-8
Groot-Brittannië 2-4
Hongarije 2-4
Ierland 2-6
Italië 2-7
Kroatië 4-6
Letland 4-5
Litouwen 3-6
Luxemburg 1
Noorwegen 3-8
Oostenrijk 2-4
Polen 2-4
Portugal 3-7
Roemenië 3-8
Slovenië 2-4
Slowakijke 2-4
Spanje 2-6
Tsjechië 2-3
Zweden 2-5
Zwitserland 2-5

Let op, kleine pakketten van dropshippers met een Nederlands of Duits afleveradres worden via het particuliere netwerk van DHL geleverd.

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm