Bekijk hele assortiment

Dropshipping

Het is mogelijk om als onderneming via onze shop TWM gebruik te maken van onze nieuwe dropshipservice TOM dropshipping. Informeer naar de mogelijkheden via: klantenservice@twm-bv.com of meld u direct aan voor dropshipping in uw TWM-account.

Hebt u nog geen account dan kunt u hier een account aanmaken en vervolgens via het kopje dropshipping aanmelden voor de service.

Wanneer u de gevraagde gegevens hebt ingevuld, drukt u op de knop aanmelden. Wij zullen uw ingevulde gegevens en aanvraag bekijken en beoordelen. Omdat wij geen mogelijkheden hebben om iedereen aan te kunnen aansluiten op onze dropshipservice zullen wij op basis van een aantal criteria bepalen of we de samenwerking kunnen opstarten. Denk hierbij aan het land waar u gevestigd bent, welke deel of delen van ons assortiment u wilt gaan aanbieden en welke verkoopkanalen u daarbij gaat gebruiken.

Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, zullen wij uw aanvraag beoordelen en u zo spoedig mogelijk berichten of u in aanmerking komt om aangesloten te worden op onze service. Wij zullen u account dan activeren voor dropshipping en van verdere instructies voorzien.

Wat houdt dropshipping precies in?

Dropshipping is een proces waarbij u als onderneming (ook wel “reseller” genoemd), producten verkoopt in uw (nieuwe) online webshop zonder dat u zelf een voorraad heeft of inkoopt bij een groothandel. U verkoopt de producten voor een door uzelf bepaalde verkoopprijs. Nadat de koper (uw klant) het product aan u betaald heeft, betaalt u TWM de inkoopprijs die op onze website is vastgesteld. U geeft de bestelling door aan TWM (via de TWM website) en wij, als leverancier zijnde, versturen de bestelling naar uw klant zonder dat u er iets voor hoeft te doen.

Een enorm voordeel van dropshipping is dat u zonder al teveel geld een eigen webshop kunt starten en/of te onderhouden. U hoeft namelijk pas te betalen voor een product wanneer dit product gekocht wordt door uw klant. Daarnaast neemt TWM, als dropship leverancier, veel van uw werk uit handen. Wij zorgen voor de verzending en u hoeft zich niet bezig te houden met de opslag van producten en de voorraad. Met dropshipping heeft u dus minder taken dan normaal, waardoor u meer tijd kan besteden aan het verbeteren van uw webshop.

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm