Bekijk hele assortiment

Dropshipping

Het is mogelijk om als onderneming via TOM TWM B.V. (onderdeel van de TOM-Group) gebruik te maken van onze nieuwe dropshipping service; TWM dropshipping. Informeer naar de mogelijkheden via: dropshipping@twm-bv.com of meld u direct aan voor dropshipping via uw TWM-account. U dient ingelogd te zijn om deze aanvraag te doen. Hebt u nog geen account dan kunt u hier een account aanmaken en vervolgens via de tab dropshipping aanmelden voor de service.

Wanneer u de gevraagde gegevens hebt ingevuld, drukt u op de knop aanvragen. Wij zullen uw ingevulde gegevens en aanvraag bekijken en beoordelen. Omdat wij geen mogelijkheden hebben om iedereen aan te kunnen aansluiten op onze dropshipservice zullen wij op basis van een aantal criteria bepalen of we de samenwerking kunnen opstarten. Denk hierbij aan het land waar u gevestigd bent, welke deel of delen van ons assortiment u aan wilt gaan bieden en welke verkoopkanalen u daarbij gaat gebruiken.

Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, zullen wij uw aanvraag beoordelen en u zo spoedig mogelijk berichten of u in aanmerking komt om aangesloten te worden op onze service. Wij zullen u account dan activeren voor dropshipping en van verdere instructies voorzien.

Verzending
We verzenden uw pakketten direct naar uw consument alsof het rechtstreeks vanuit uw webshop wordt verzonden. Dit wil zeggen dat het pakket verpakt wordt in een neutrale doos en met doorzichtige tape. Daarbij kunt u uw pakbon geheel personaliseren in onze portal door uw retourvoorwaarden en logo op de pakbon te vermelden. Het verzendlabel op het pakket is voorzien van uw bedrijfsnaam. Tevens zijn deze gegevens ook in de track en trace zichtbaar voor uw klant.

Indien u voor 16:00 de bestelling bij ons op werkdagen plaatst, wordt deze dezelfde dag nog verzonden. We verzenden naar 28 landen in Europa. U kunt alle verzendkosten en levertermijnen vinden via klantenservice onderaan de pagina.

Koppeling met uw webshop
Er zijn verschillende manieren om uw webshop te koppelen aan onze service. Dit is afhankelijk van de website die u heeft, het verkoopkanaal wat u gebruikt en uw technische knowhow.

API
De rechtstreekse API koppeling is een technische code die door een developer in de back-end van uw webshop geïntegreerd kan worden. Zonder technische kennis is het nagenoeg onmogelijk om de API te integreren.

CSV en XML feed
De CSV en XML feed kunt u downloaden in onze portal zodra u toegang heeft. In deze feed is alle benodigde informatie verwerkt, zoals productbeschrijvingen, productfoto’s, productcategorieën en advies- en inkoopprijzen. Daarnaast kan via een losse feed de real time voorraad worden ingeladen in uw webshop.

Shopify, WooCommerce. Gambio en Shopware koppeling
Wij werken samen met externe partners die de mogelijkheid hebben middels onze API te verbinden met Shopify, WooCommerce, Gambio en Shopware webshops. Deze shops zijn niet eenvoudig rechtstreeks te koppelen aan onze API. Maar door gebruik van deze modules is uw shop alsnog snel en eenvoudig te koppelen. Het gebruik van deze koppeling is in de vorm van een abonnement, waarbij de kosten afhankelijk zijn van het aantal artikelen dat u op uw shop wilt plaatsen.

Wanneer u een Shopify, WooCommerce, Gambio of Shopware webshop heeft en geïnteresseerd bent in deze koppeling, kunt u dit aangeven in uw aanvraag. Wij zullen uw aanvraag beoordelen en u introduceren bij de partner die de module aanbiedt.

Zodra we u toegang hebben verleend tot onze service, kunt u via een link die via mail verstuurd wordt alle benodigde middelen vinden om te starten met TWM dropshipping.

Wat houdt dropshipping precies in?

Dropshipping is een proces waarbij u als onderneming (ook wel “reseller” genoemd), producten verkoopt in uw (nieuwe) online webshop zonder dat u zelf een voorraad heeft of inkoopt bij een groothandel. U verkoopt de producten voor een door uzelf bepaalde verkoopprijs. Nadat de koper (uw klant) het product aan u betaald heeft, betaalt u TWM de inkoopprijs die op onze website is vastgesteld. U geeft de bestelling door aan TWM (via de TWM website) en wij, als leverancier zijnde, versturen de bestelling naar uw klant zonder dat u er iets voor hoeft te doen.

Een enorm voordeel van dropshipping is dat u zonder al teveel geld een eigen webshop kunt starten en/of te onderhouden. U hoeft namelijk pas te betalen voor een product wanneer dit product gekocht wordt door uw klant. Daarnaast neemt TWM, als dropshipping leverancier, veel van uw werk uit handen. Wij zorgen voor de verzending en u hoeft zich niet bezig te houden met de opslag van producten en de voorraad. Met dropshipping heeft u dus minder taken dan normaal, waardoor u meer tijd kan besteden aan het verbeteren van uw webshop.

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm