• Snelle levering
  • Lage prijzen
  • Geen minimale orderwaarde
  • Uitstekende service
  • Klanten beoordelen ons met
    4.44
    /
    5.00

Koppelingen en plug-ins

Er zijn verschillende manieren om jouw webshop of systeem te koppelen aan onze dropshipping service. Dit is afhankelijk van het platform dat je gebruikt en de technische knowhow binnen je bedrijf.

Gebruik onze CSV en XML feeds voor het importeren van ons assortiment en de actuele voorraad. We bieden tevens een API aan die het mogelijk maakt om orders en tracking codes te automatiseren. Je dient deze API zelf in de back-end van de webshop te plaatsen (technische kennis vereist) of je kunt kiezen voor een module van één van onze partners. 

Shopify en PrestaShop: Gogetters

Dropshippen was nog nooit zo makkelijk met de Shopify Plug-in van Gogetters. Producten importeren, voorraad updates én het sturen van alle bestellingen naar TWM. Gogetters neemt een hoop werk uit handen en zorgt ervoor dat jouw Shopify webshop gekoppeld wordt aan TWM. Een complete service door een jong dynamisch bedrijf met een specialisatie in dropshipping webshops. Deze service is tevens beschikbaar voor jouw PrestaShop webshop! 

   

Wordpress, WooCommerce en Mijnwebwinkel: Mantella

Mantella is gespecialiseerd in het bouwen van WordPress websites op maat, WordPress plug-in ontwikkeling en PHP programmeren. Met de recent ontwikkelde Mijnwebwinkel en reeds bestaande WooCommerce dropship plug-in van Mantella, kan er een rechtstreekse connectie worden gemaakt tussen een WooCommerce of Mijnwebwinkel webshop en TWM. Mantella is een prettige partner. Snel, creatief, persoonlijk en met een uitstekende service.

   

Gambio en Shopware: Import2Shop

Import2Shop is een softwareontwikkelaar voor e-commerce oplossingen. Met hun product management tool kan het assortiment van TWM eenvoudig worden gekoppeld met Gambio, Shopware 5 en Shopware 6. Deze dropshipping specialist is een professionele partner met een meer dan uitstekende service.

 

 Lees verder 

 

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm